tiistai 7. tammikuuta 2020

WANTED: Coochilla etsii laulajaa

Haaveiletko rock-laulajan urasta? Elämäsi tilaisuus on ehkäpä tässä! 👇


Groovaavaa vaihtoehtorockia soittava turkulaisbändi Coochilla etsii uutta karismaattista laulajaa.


Näin turkulaisena, näiden nuorten miesten tekemistä on tullut sivusilmällä seurailtua jokunen tovi. Meininki on ollut sen verran asiallista, että sitä olisi mukava nähdä ja kuulla lisää.

Pari sanaa bändistä

Turkulaisen Coochillan ensimmäiset siemenet kylvettiin oudokseltaan Hangossa. Mikko Barck oli päässyt hyvään makuun biisien tekemisessä ja Samuel Hätisen kanssa synkkasi siinä määrin, että hommasta oli pakko lähteä tekemään jotain isompaa.

Molemmat soittivat kitaraa ja halusivat panostaa muusikon uraan.

Aikansa asiaa mietittyään nuoret miehet tekivät rohkean liikkeen ja muuttivat epävirallisimpaan mahdolliseen rock-pääkaupunkiimme, eli Turkuun, josta bändiin löytyi nopeasti myös basisti (Tom Backman) ja rumpali (Matias Aaltonen).

Yhteissoitto pelaa, biisit ovat hyviä ja entisen laulajan kanssa ehdittiin tekemään jo jokunen keikkakin. Festarikansa muistanee kokoonpanon ehkä myös vuoden 2019 Ruisrockista.

Vuoden 2019 puolella julkaistu esikois-single Don't Feel Like Dancing Anymore on kerännyt myös yli 140 000 toistokertaa Spotifyssa.

Ko. biisin musiikkivideo löytyy tästä:


Mitä on luvassa?

Kävin tapaamassa jätkiä Turun Rento-baarissa ja kyselin tulevaisuuden suunnitelmia. Biisejä on kuulemma valmiina vino pino eikä Don't Feel Like Dancing Anymore ole vasta kuin pelkkä pintaraapaisu siitä mitä on tulossa.

Kun jengiin löydetään solisti, joka suhtautuu tekemiseensä samanlaisella palolla kuin muu porukka, on mahdollista päästä vaikka mihin.

Ekan sinkun perusteella ei kannata tehdä liikaa oletuksia tulevasta. Kaikkea ei aiota veistää samasta puusta.

Mitä uudelta solistilta edellytetään? 

Jäbät haluaa joukkoonsa ennen kaikkea hyvän tyypin. Sellaisen jonka kanssa homman voi viedä ns. päätyyn saakka.

Timanttia etsitään, mutta hiomatonkin käy. Potentiaali on tärkeämpää kuin tämän hetken taso, mutta se pitää pystyä osoittamaan.

Tyylillisesti ei etsitä edellisen laulajan kopiota, vaan henkilöä, joka klaaraa homman omalla tyylillään.

Jotta speksit ei jää pelkästään mun puheiden varaan, annetaan vielä kavereiden itse kertoa, millaista jäsentä kukin on omasta mielestään etsimässä:

Matias:
Mä nään sen sellasena avoimena tyyppinä, jolla on jalat maassa. Ennenkaikkee mä haluisin laulajan olevan päämäärätietonen, joka on valmis tekemään meijän kanssa duunia.
Tom:
Me etitään persoonaa, joka ei myöskään pelkää olla tuomatta sitä esiin laulun kautta. Semmosta hyvää tyyppiä, jonka kanssa tulee toimeen myös bänditoiminnan ulkopuolella.
Mikko:
Etitään stabiilia ja karismaattista laulajaa. Tavoitteellisuus, halu viedä hommaa eteenpäin ja täyttää maailmaa hyvällä musiikilla olis todella jees.
Samppa:
Hyvän laulajan tärkeimpinä ominaisuuksina on ehdottomasti intohimo musiikkiin ja halu tehdä bänditoimintaa tavoitteellisesti. Meillä neljällä on kova meininki ja soitto on tiukkaa. Halutaan hyvä laulaja, jonka kanssa viedä hommaa eteenpäin. Jos koet olevasi kova tyyppi, pistä meille viestiä!

Ilmianna itsesi tai kaverisi!

Nopeat syövät hitaat, joten rock-unelmaa on turha lykätä tämän enempää! Yhteydenotot kannattaa osoittaa suoraan bändille, vaikkapa heidän Facebook-profiilinsa kautta.

Tarvittaessa myös multa voi toki kysellä lisätietoja jos ujostuttaa. Täältä yhteystiedot »

Cheers!