Blogista ja sen kirjoittajasta

Minut tunnetaan lempinimellä Sako. Nimi ei liity aseisiin, vaan se on muodostunut tylsästi etu- ja sukunimen kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta. Omistan firman nimeltä SAKON STUDIO, joka manageroi taiteilijoita ja tekee yrityksille sisältömarkkinointiin liittyviä toimeksiantoja.

Samuli "Sako" Koivulahti
Tämä blogi on samalla myös yritykseni tiedotuskanava, mutta tyyli on varsin vapaa, eivätkä jutut rajoitu vain firman asioihin. 

Blogin historia ulottuu aina vuoteen 2004, joten se on vanhempi kuin vuonna 2019 perustetun firmani liiketoiminta. Osa artikkeleista on siis todella vanhoja.

Tällä hetkellä vietän suurimman osan ajastani tekemällä biisejä ja auttamalla yrityksiä ja taiteilijoita tuomaan toimintaansa paremmin esiin mm. sisältömarkkinoinnin keinoin. 

Yrityspuolen hommissa minun kaltaisistani osaajista käytetään nykyään nimitystä growth hacker. Olen kuitenkin ollut alalla pidempään kuin tuo termi.  

Suurin henkireikäni on musiikin tekeminen ja erityisesti laulujen sanoittaminen. Teoston rekisteristä löytyy yli 300 sanoittamaani laulua, mutta nykyisin hallinnoin kustantajan roolissa myös muiden tekemiä kappaleita. 

Pikkustudiossani tehdään paljon biisejä eri artisteille ympäri Suomea ja studiollani käy laulamassa biisejä purkkiin myös monet sellaiset laulajat, jotka esittävät muiden tekemää materiaalia. SAKON STUDIOLLA on myös kaksi aputoiminimeä: Evoluutio Music ja Hit Happens, jotka pitävät myös kiireisenä.

Vapaa-ajalla käyn pelaamassa höntsä-jalkapalloa ja joskus punttisalilla. Lisäksi kehittelen syötävää metsäpuutarhaa kotipihaani. 

Aiemmin olen ollut kova kamppailulajien harrastaja ja palaan epäsäännöllisesti vieläkin tatamille tai kehään. Kokemusta on eniten judosta, jossa olen voittanut muutamia mitaleita. Lisäksi olen treenaillut nyrkkeilyä, karatea, potkunyrkkeilyä ja jujitsua (enimmäkseen brassia). 

Mistä tämä blogi kertoo?

Tällä blogilla ei varsinaisesti ole mitään yhteistä linjaa. Tämä on enemmänkin ajatusten kaatopaikka, josta toivon mukaan joku muukin saa jotain irti. Vanhimat jutut pyörivät enimmäkseen laulujen sanoittamisen ympärillä. Nyt kun se on jo ihan työtä, tulee kirjoiteltua vähemmän siitä ja enemmän muusta. Luvassa siis enimmäkseen sitä sun tätä.