Kuka Sako?

Laulujen sanoittaja ja pahemman luokan generalisti.  


Olen aina ollut kiinnostunut lähes kaikesta ja tykännyt jäsennellä havaintojani kirjalliseen muotoon. Olen hankkinut itselleni elämäni aikana monta eri ammattia. Tapani Kansan sanoin: "Skaala on mieletön!" 
Vietän suurimman osan ajastani auttaen yrityksiä ja taiteilijoita tuomaan toimintaansa paremmin esiin mm. sisältömarkkinoinnin keinoin. Nykyisin kaltaisista osaajista käytetään yleisimmin nimitystä growth hacker. Olen kuitenkin ollut alalla pidempään kuin tuo termi. 

Suurin henkireikäni on musiikin tekeminen ja erityisesti laulujen sanoittaminen. Pikkustudiossani tehdään paljon biisejä eri artisteille ympäri Suomea. Studiollani myös laulatetaan laulajia tarpeen mukaan.

Tällä blogilla ei varsinaisesti ole mitään yhteistä linjaa. Tämä on enemmänkin ajatusten kaatopaikka, josta toivon mukaan joku muukin saa jotain irti. 

Vanhimat jutut pyörivät enimmäkseen laulujen sanoittamisen ympärillä. Nyt kun se on jo ihan työtä, tulee kirjoiteltua vähemmän siitä ja enemmän muusta. Luvassa siis sitä sun tätä.