keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Panostamme keikkamyyntiin ja LIVE-musaan vuonna 2024

SAKON STUDION artistirosteriin on tullut ja on tulossa uusia kiinnityksiä vuodelle 2024. Kannattaa siis seurata muutoksia artistikattauksessamme. Tulemme signaamaan uusia kykyjä myös pitkin vuotta, eli hakemuksia otetaan vastaan.  
Vuosi 2023 piti sisällään monenmoista. Oheinen kuva on napattu SAKON STUDION 4-vuotissynttäreiltä, joiden yhteydessä vietettiin myös minun, eli firman omistajan 40-vuotispäivää. Käväisin itsekin lavalla VähäE:n tuplaajan ominaisuudessa. (Kuva: Elisa Maarit Photography, Paikka: Moision Olkkari.)

Esiintyjäkattaukseen tulee nyt vuoden 2024 aikana muutoksia sen verran, että räppärien ohella tulemme painottumaan enemmän trubaduurien ja duojen keikkamyyntiin. Muutamat rokkibändit ovat myös olleet kovasti kiinnostuneita tulemaan meidän keikkamyyntimme piiriin, mutta ainakin toistaiseksi aiomme pidättäytyä näistä edelleen. 

Trubaduurien ja yksittäisten artistien kanssa yhteistyö on yksinkertaisinta

Haluamme pitää asiat mahdollisimman helppoina itsellemme ja toistaiseksi trubaduurien ja yksittäisten artistien kanssa yhteistyö on ollut yksinkertaisinta. Näille pystymme myös tarjoamaan aitoa synergiaa tarjoamalla pelkän keikkamyynnin lisäksi myös studio- ja äänituotantopalveluita sekä biisinteko- ja managerointipalveluita. 

Meidän äänitysmahdollisuutemme kokonaisten yhtyeiden osalta ovat aika rajalliset, mutta biittien ruuvaaminen, lauluosuuksien äänittäminen, kappaleiden hiominen ja tekeminen ovat meidän heiniämme. Oma sydämeni sykkii erityisesti kaikelle lyyrisesti kekseliäälle ilmaisulle ja sydämessäni on heikko kohta itse itseään säestävilel laulaja-lauluntekijöille.  

Ei siis ole sattumaa, että meidän tallissa on voittopuolisesti räppäreitä ja trubaduureja. 

Vuonna 2024 panostetaan keikkamyyntiin uudella tarmolla 

Tarkoitus on siis aloittaa varsinaisesti keikkojen myynti vuoden 2024 alkupuolella. Tätä ennen tämä osa toiminnastamme on ollut varsin matalan liekin hommaa. 

Tarinahan menee niin, että juuri ennen korona-pandemiaa olimme jo vahvasti lähtökuopissa keikkamyynnin osalta, mutta hommat oli laitettava jäihin kaikkien tuntemasta syystä. Sittemmin on ollut ilmassa epävarmuutta siitä, pysyvätkö paikat auki ja kuinka pitkään. 

Nyt on mielestämme hyvä hetki kokeilla uudestaan. 

Haluatko meille esiintyjäksi?

Esiintyjähakua tässä jo vähän tehtiinkin, mutta artistien signaaminen on ollut meidän puolelta luokattoman hidasta. Syy ei kuitenkaan ole esiintyjissä, vaan täällä päässä on ollut kädet täynnä töitä ja lisäksi henkilökohtaisen elämän puolella asioita, jotka ovat syöneet tehoja. 

Pahoittelut siitä. Lähipiirissä sattui mm. yksi kuolemantapaus. Elämä kuitenkin jatkuu. Oikea hetki hakeutua esiintyjäksi meille on NYT!  

Vaatimuksia: 
  • Pystyt säestämään itse itseäsi tai sinulla on DJ tai joku muu tapa hoitaa säestys 
  • Sinulla on vähintään 45 min. biisilista, jonka pystyt esittämään suvereenisti 
  • Näytät ja kuulostat hyvältä tai vaihtoehtoisesti kiinnostavalta 
  • Olet valmis tekemään keikkoja ympäri Suomen
Toiveita: 
  • Olet kiinnistunut esittämään myös meidän biisintekijöidemme tekemiä kappaleita 
  • Tarvitset mahdollisesti apua myös biisien tuotantopuoleen 
  • Ymmärrät, että musiikkialalla toimiminen on oikeaa työtä ja vaatii sen mukaista asennoitumista 
Hakemukset ääninäytteineen voi lähettää osoitteeseen: sako@sakonstudio.fi 

Vuoden 2024 keikkoja buukataan jo nyt

Mikäli teillä on nyt 2024 jotain tapahtumia, jonne ehdottomasti pitäisi saada trubaduuri, duo tai räppäri, niin kannattaa varmistaa esiintyjän saatavuus meiltä jo nyt. 

Uusia signauksia tulee koko ajan mutta viikonloput menevät lukkoon nopeasti. Osalla on nyt koronan jälkeisenä aikana myös päivätöitä muusikon hommien ohella, joten pitkät varoajat ovat poikaa. Ikinä ei voi olla liian ajoissa näiden kanssa. 

Teemme toki jatkossakin myös markkinointitekstejä, kuvaa ja videota 

Yrityksemme tuloksesta edelleen tulee n. 50% teksti- ja kuvasisältöjen tuotannoista, copywritingista ja graafisesta suunnittelusta. Uskomme myynnin pysyvän ennallaan näiden osalta. 

Lisämyyntiä odotamme tiedotuskampanjoista, sillä olemme aloittaneet yhteistyön STT:n tiedotejakelun kanssa. Heidän kauttaan pystymme tavoittamaan useita satoja toimittajia kerralla, kun tiedotettava asia on tärkeä.  

Hyviä pyhiä ja loistavaa uutta vuotta 2024! 

Kiitokset kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja tämän blogin lukijoille tästä vuodesta. Toivottavasti tavoitamme toisemme yhtä hyvin myös ensi vuonna. 

T. Sako

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti