keskiviikko 23. elokuuta 2017

Sanoittajien, säveltäjien ja tuottajien verkostoitumistapahtuma logomolla 9.9.2017

Logomolla järjestetään lauantaina 9.9 sanoittajien, säveltäjien ja tuottajien verkostoitumistapahtuma ja yhteinen biisintekotyöpaja. 


Tapahtuman taustalla on uutta kulttuuriyhdistystoimintaa ja tilaisuuden järjestää Suomen sanoittajayhdistys ry.

Sanoittajayhdistyksen järjestämässä tapahtumassa on puhumassa Kaiku Songsista A&R tuottaja Rafael Elivuo, jonka tehtäviin kuuluvat tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Toisena puhujana on pitkän linjan sanoittajaveteraani Veepee Lehto, joka tunnetaan etenkin sanoituksistaan Matille ja Tepolle sekä Virve Rostille sanailemastaan Sata salamaa -biisistä, josta mm. Antti tuisku teki hiljatain oman versionsa.

Osallistujat pääsevät luomaan kontakteja toisiin sanoittajiin ja säveltäjiin vapaamuotoisesti sekä ohjatusti speed meeting -hengessä. Tapahtumat on tarkoitettu alkutaipaleen tai pidemmällekin ehtineille biisintekijöille, jotka kaipaavat uusia yhteistyökumppaneita – esimerkiksi säveltäjiä sanoituksilleen tai sanoittajia sävellyksilleen. Kevään pilottiin osallistui myös uransa alkupuolella olevia tuottajia ja artisteja.

Olen myös itse paikalla tapahtumassa ja kannan osaltani oman korteni kekoon CoWriting-työpajan järkkäilyssä. Paikalle on jo nyt ilmoittautunut monta säveltäjää ja sanoittajaa, mutta myös joitakin biitintekijöitä.

Verkostoitumistilaisuus on lauantaina 9.9.2017 klo 13–16 Logomossa Turussa. Tämän jälkeen järjestetään tiivis CoWrite-paja klo 16-18, jonka aikana osallistujat voivat tunnustella yhteistyötä toistensa kanssa. Osallistumismaksu (10 e) kattaa tarjoilukuluja, kaikista muista kuluista vastaa Suomen sanoittajayhdistys, joka on saanut tapahtumaa varten tukea Varsinais-Suomen kulttuurirahastolta.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu enintään 40 henkilöön, ja tavoitteena on balanssi säveltäjien ja sanoittajien lukumäärässä. Vielä mahtuu mukaan joitakin, jos nopeasti reagoi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan löytyy tästä:
https://goo.gl/forms/DdrHbT0Tx2v7XvLx1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti