tiistai 25. heinäkuuta 2017

Sateen tuoksua ja vaikka mitä

Tinalta ilmestyi juuri musavideo, jossa on mun tekemät sanat.Muutenkin kiirettä on piisannut lomailun lomassa (jos nyt niin voi edes sanoa).

Tein mm. muutaman hakukoneoptimatiivisen tekstin yhdelle firmalle kotisivukäyttöön copywriterin ominaisuudessa ja hoidin toisen asiakkaan viestintää somekanavissa. Tekstityön lisäksi duunasin vielä levynkannet tähän TINAN tuoreeseen debyyttialbumiin, jossa tuo Sateen tuoksua on avausraitana. Keväällä suunnittelin LAS DIVAS -yhtyeelle keikkajulisteen ja liput Svenska Teatternin Tiljanissa pidettyyn konserttiin ja vielä tuli tehtyä levynkannet ja label JOHANNALLE.

Jos haluat nähdä miltä nuo näyttää ja käytät instagramia, niin klikkaa tästä.

Bloggaaminen mulla saa säännöllisesti välillä väistyä kiireisemmän elämän tieltä. Kevät ja kesä on tyypillisesti kaikkein kiireisintä aikaa. Joku joskus sanoikin, että hullut heräävät kun ilmat lämpenee ja tähän aikaan vuodesta sateleekin kaikenmoisia yhteistyöehdotuksia, joista osalla on mahdollisuus tienata muutama ropo ja osalla ei.

Teen myös sellaista hommaa, että jeesaan muita biisintekijöitä heidän omien tekstiensä tekemisessä ja loppuunsaattamisessa siten että oikeudet jää asiakkaalle ja mä laskutan sparraamisesta tuntihintaa (lisäinfoa Tekstipajan sivuilla). Näitä asiakkaita mulla käy välillä ja joskus joku lainaa laulukoppiakin.

Kumpaakin hommaa tykkäisin tehdä vieläkin vähän enemmän, sillä tällainen ei tunnu syövän omaa luovuutta juuri lainkaan, vaan pikemminkin päinvastoin. Yhdessä tekeminen pitää sellaista tiettyä luovaa vireystilaa yllä.

Biisintekorintamalla myös pinnan alla tapahtuu kokoajan. Mulla on tässä pari uutta tekijäkumppania joiden kanssa tehtyjä biisejä tullaan varmaan kuulemaan radioaalloillakin tai ainakin nyt näyttäisi tähdet vielä olevan oikeissa asennoissa. Lisäksi mulla on meneillään yksi vähän salaisempi proggis mihin teen tekstiä salanimellä, että eikun arvailemaan vaan mikä voisi olla mun nimimerkki!!! :D

No, mutta eipä mulla tällä erää muuta. Tuota ylläolevaa videota saa jakaa ja sitä saa kommentoida tänne tai vaikka tuonne YouTubeen. Siltä varalta, että video ei jostain syystä näy, niin tässä vielä erillinen YouTube-linkki.

Lämpöistä kesää! :)

1 kommentti: