torstai 30. huhtikuuta 2015

Tilannekatsausta ja vapun viettoa

Hyvää vappua kaikille! Täällä aloitellaan kohtapuoliin grillaaminen ja siman kanssa pelleily :)


Tarinakorujen* yhtiökumppanini ja yksi luottosäveltäjistäni Paavo Virtanen tulee pian seuralaisineen kylään.

Ennen saapumista on aikaa nakutella pari sanaa viimeaikaisista tapahtumista: Etenkin musiikkirintamalla kuuluu hyvää.

Olen mm. rakennellut kotisivuja Roni Välikankaalle ja Janne Laukkaselle. Käykäähän katsomassa:


Lisäksi Ronilla oli tuossa maaliskuun loppupuolella keikka The Old Bankissa ja setistä tykättiin kovasti. Seuraavat esiintymiset Ronilla ovat nyt äitienpäivänä 10.5 Halikon Shellillä ja sitten uudemman kerran The Old Bankissa lauantaina 23.5.

Jannellekin on buukattu pari yksityiskeikkaa.

Samalla kun rakenneltiin kotisivuja pojille, niin tein pienen kasvojen kohotuksen myös näille omille www-sivuille. Sivupalkkiin tuli tuo linkki uusimpiin postauksiin, jotta blogijuttuja olisi hieman helpompi selailla ja muutenkin tiedot löytyvät nyt vähän eri paikoista kuin ennen.

Lisäksi vaihtui sivuston värimaailma: Mustakeltainen layout sai väistyä sinivalkoisen tieltä. Lisäksi tuotteistin hieman osaamistani tuonne etusivulle "Palvelut"-valikon alle.

Jotain muutoksia saattaa tulla vielä myöhemmin.

Jannen kanssa on tarkoitus vielä kuvailla vähän videomateriaalia kotisivuille, jotta ihmiset saavat vähän mielikuvaa siitä miltä mies kuulostaa. Tässä vaiheessa sivut saavat muutenkin vielä hieman elää.  

Myös muilla osa-alueilla on tapahtunut kaikenmoista. Olen koostanut vapaamittaista lyriikkaa alustavasti kirjan muotoon ja lisäksi ideoinut pari uutta luovan alan tuotetta, joista ei vielä tässä vaiheessa sen enempää. 

Tarinakorujen osalta hommat ovat hetkellisesti odotustilassa. Olemme kuitenkin olleet yhteydessä Mesenaatti.me -palveluun joukkorahoituskampanjan toteuttamisesta ja päätös sen toteuttamisesta on tehty.

Näillä näkymin joukkorahoitusta lähdetään hakemaan kesällä kun muut kiireet mulla ja Paavolla hellittävät.

* Jos Tarinakorut eivät vielä oikein soita kelloja, lue tästä ensimmäinen lehdistötiedotteemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti