perjantai 10. elokuuta 2012

Kotisivut muusikolle 500€/kpl

Kuten suurin osa biisintekijöistä Suomessa, minäkin olen paiskinut musiikkiprojektien ohessa kaikenmoisia päivätöitä: Pääsääntöisesti ne ovat olleet markkinoinnin- ja mainonnansuunnitteluun liittyviä hommia. 

Olen jo vuosia ollut siinä mielessä onnellisessa tilanteessa, että aina kun päivätyöt loppuu, niin (ketutuksen jälkeen) on ollut mahdollisuus kiljaista ilosta! Voinhan olla onnellinen siitä, että taas on aikaa kirjoittaa lyriikoita ja sumplia studiosessioita. 

Mun luovuus on kuitenkin siinä mielessä kummallista, että se alkaa laiskistua kun kiireen tuntu katoaa! Sen vuoksi on taas ennen pitkää käärittävä hihat ja ryhdyttävä oikeisiin töihin ;-)

Nyt kun niitä oikeita töitä ei kuitenkaan ole, niin ammattitaitoni ja osaamiseni (myös markkinoinnin ja mainonnan puolella) on vapaasti kaikkien saatavilla.  

Tässä hiljattain rakentelin malliksi laulaja-lauluntekijä, Jari Uutelalle kotisivut. Ne on tehty kaveripohjalta, mutta jollekin muulle voisin tehdä tuon tasoiset kotisivut hintaan 500€+alv (laskutus Eezy Osk:n kautta). Ei kuukausimaksuja.

Jarin kanssa ollaan muutenkin vaihdettu paljon ajatuksia siitä, millaisella kombolla sitä voisi itsensä lyödä läpi, ilman ison yhtiön taustatukea: Yön pimeinä tunteina jauhettiin facebookin chatissa utopistisista visioista, joissa jaeltiin pitkäsoittoja ilmaiseksi ja luotiin (ensin itsellemme naureskellen) ihan mielenkiintoinen konsepti, josta voit lukea sivuilta lisää! ;-) 

Silkasta konsultoinnista en btw koskaan veloita mitään, joten mulle voi aika vapaasti lähetellä kyselyitä sähköpostilla - varsinkin, jos ollaan muutenkin yhteistyössä esim. biisien tekemisen merkeissä. 

Tässä nuo Jarin kotisivut:PS:
Yhteystiedot löytyvät täältä >>>

3 kommenttia:

 1. Hyvältähän nuo Uutelan Jarin kotisivut näyttävät Samuli. Olen kyllä nähnyt kaikenlaisia sivustoja ja tämä ainakin on selkeä ja hyvin ymmärrettävä.
  Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja tästähän voi aueta sulle vaikka uusi uhkea ura.

  T. Masa

  VastaaPoista
 2. Sivut o hyvännäköset, ja simppelit. Mut toi 500€ on mielestäni aika yläkanttiin, siihe nähde et monet tekee näyttävämpääkin samaan hintaan. Mutta propsit silti ulkonäölle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kommentista. Mulla sisältyy tuohon pakettihintaan toki paljon muutakin kuin pelkästään sivujen pystytys.

   Esim. tässä Uutelan casessa tekstien stilisointia sekä Mixpodin ja Soundcloudin käyttöönottokommervenkit ja markkinointikuvioiden strategista suunnittelua yleisemminkin.

   Mitä vähemmän liikkuvia osia, sitä enemmän ehtii viilata epäolennaisuuksia, kuten vaikka sitä ulkonäköä! :D

   Tärkeintä kuitenkin olisi, että asiakas tienaisi sivuillaan enemmän kuin mitä se niistä maksaa mulle! ;-)

   Poista