torstai 10. heinäkuuta 2014

Avin Alyasi & Roni Välikangas @Luomustudio

Suojattini Avin Alyasi voitti Luomustudion äänestyskilpailun ja pääsimme tekemään luomusti yhden mikrofonin musiikkivideota :)


Luomustudio kyseli yleisöltä, kuka seuraavaksi haluttaisiin kuulla heidän tulevissa sessioissaan ja Avin voitti sen melko ylivoimaisella äänisaaliilla.

Reissu Helsinkiin oli 23.5.2014 ja Avin lauloi siellä pianistimme Roni Välikankaan säveltämän ja minun sanoittamani kappaleen Unessa annoin anteeksi. Biisi kuuluu siihen koulukuntaan, jossa kappaleen sisältö on sanastoaan suurempi.

Joskus on tilanteita, joissa asioita ei voi yhdessä keskustelemalla selvittää. Silloin on vain päästettävä irti. Näitä tilanteita ihmiset kohtaavat esim. silloin kun joku läheinen kuolee tai kun toinen on jossakin maailman äärissä ja hyvästijättö ja rauha jää tekemättä.

Roni ja Avin tekevät myös keikkaa duona. Settiin kuuluu englannin kielisiä Cover-biisejä ja valikoidusti suomen kielistä omaa tuotantoa. Keikkakyselyt voi osoittaa suoraan minulle: samuli[at]lyyrica.org tai 0440761669.PS: Jos tykkäät Avinista, tykkää myös Avinin FB-sivusta >>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti