maanantai 17. helmikuuta 2014

Flown aallonharjalla kulttuurituottajaksi; Humanistisessa ammattikorkeakoulussa!

Aloitin syksyllä opinnot HUMAKissa ja tavoitteena on valmistua Kulttuurituottajaksi jo parin vuoden sisällä. 

Kaksi ammattitutkintoa ja yksi erikoisammattitutkinto eivät siis vielä riittäneet ;-)

Meneillään olevassa koulutusohjelmassa osaamisalani on Kulttuuri liiketoimintana, joten opinnot tukevat todella hyvin omia musiikkiprojektejani.

Uusia käänteitä on tapahtunut niidenkin osalta: Olen signannut artistirosteriini viime vuoden lopulla ja nyt vuoden alussa yhteensä viisi uutta esiintyjää, joiden kanssa jalkaudutaan tekemään LIVE-keikkoja tämän vuoden aikana.

Uusien esiintyjien osalta tulen olemaan aiempaa vahvemmin artistin apuna, muutenkin kuin vain lauluntekijänä. Käytännössä siis myös manageroin, autan markkinointiviestinnässä ja vaikka roudaan jos tarve vaatii.

PS: Jos tiedät mukavia keikkapaikkoja ja/tai jonkun joka tarvitsee tilaisuuteensa elävää musiikkia (tai olisi kiinnostunut esim. sponsoriyhteistyöstä jonkun esiintyjäni kanssa) niin laitahan sanaa kiertämään tai käske ottamaan yhteyttä minuun >>>

Viime kuukaudet ovat olleet myös elämäni luovinta aikaa: Uusia biisejä on syntynyt muutamassa kuukaudessa kymmeniä ja tekstejä ehkä tuplasti. Valtaosa kappaleista on putkahtanut maailmaan erittäin pakottomasti ja useammin minuuteissa kuin tunneissa.

Tuntuu kuin olisin surffannut jollakin flown allonharjalla ja se on ollut ihanaa, vaikkakin tällaisena yökynäilijänä unirytmi on kärsinyt tuosta melkolailla.

Onneksi joudun harvemmin heräilemään kovin aikaisin aamulla kun lähiopetusta Logomolla on vain 4-5pv kuussa ja muilta osin aikataulut on yleensä aika hyvin sovitettavissa :D

Osaltaan varmasti inspiraation takana ovat myös viimeaikaiset elämänmuutokset: Edellisen parisuhteen kariutumisen jälkeen on ollut enemmän vapaa-aikaa ja uusien luovien ihmisten kohtaaminen opiskelun ja erilaisten projektien puitteissa on saanut paljon ajatuksia liikkeelle.

Ei pidä myöskään väheksyä esiintyjien kykyä toimia (usein vahingossakin) muusan roolissa. Olen aivan häkeltynyt siitä, kuinka taitavia laulajia* olen onnistunut löytämään täältä Turusta.

*Vaikka varsinainen "talent scouting" -vaihe onkin jo ohi, olen edelleen kiinnostunut uusita kyvyistä. Lisää infoa täällä >>> 

PS: Voit kommentoida tätä postausta Facebookissa >>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti