tiistai 23. syyskuuta 2014

UMK 2015, saa nähdä kuinka meijän käy!

Intouduin osallistumaan parilla tekstillä tulevaan #UMK-kilpailuun. En elättele kauheasti voittohaaveita, mutta onnen suosiessa odottaisivat meitä myös #euroviisut.

Toista biisiä laulaa tänä vuonna Anniina-Tuulia ja toisen biisin esittää Janne Laukkanen. Kummankin biisin taustalta löytyy myös hyvä ystävä ja yhteistyökumppanini Paavo Virtanen, joka on säveltänyt ja sovittanut molemmat kappaleet.

Koska kuviakin pitää olla, niin näppäilin Paavon tyttöystävän kameralla simppelit promokuvat molemmista kisailijoista:

Anniina-Tuulia + pojat (vasemmalla Anton Froloff ja oikealla Toni Laine) 

Janne Laukkanen

Ja kun kuvat oli otettu, niin tulin ostaneeksi Paavolta hänen tyttöystävänsä kameran, joten jos joku muukin on kuvien tarpeessa ja yllä nähty taso kelpaa, niin saapi ottaa yhteyttä ;-)

Anniina-Tuulian matkaa UMK-kilpailussa voi seurata osoitteista:

Janne Laukkasen tohinoita taasen osoitteista:

PS:
Tässä vuoden 2015 UMK-skabassa kisailee myös ystäväni ja useampia laulujani demotellut TaruLa. Omien ehdokkaideni lisäksi kannustan siis myös häntä! Tarulla on blogi, joka löytyy täältä: http://tarula-1.blogspot.fi/

Good luck TaruLA, Anniina-Tuulia, Janne Laukkanen ja :)

3 kommenttia:

 1. En yhtään epäile että olisit päättänyt tehdä uusia sanoituksia myös Anniina-Tuulialle sekä Janne Laukkaselle! Miltähän tuntuisi jos sun sanoituksiasi esitettäisi myös muissakin kilpailuissa kuten Syksyn Sävel-kilpailussa ja Tangomarkkinoissa?

  Tosin sanoen jos ne kertaa sopii myös Uuden Musiikin kilpailuun niin miksei myös muihin laulukilpailuihin? Esimerkiksi ensi vuonna alkaa taas The Voice of Finland!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiceen biisit tulee käsittääkseni lähinnä yhtiön omilta HouseWritereilta, joten siihen tuskin pääsee väliin :D

   Tangomarkkinat on sellanen skaba, mihin oon mieleltäni ihan liian nuori, vaikka ei se poissuljettua niinkään ole.

   Syksynsävelestä taas en ees tiedä miten sinne osallistutaan, mutta voisipa kai tuota selvitellä. Monet skaboista on aika kutsuvierasvetoisia, vaikka sitä ei useinkaan erikseen mediassa mainosteta.

   Poista
  2. Olihan The Voice Finlandissa yhden kerran mukana KaikuSongs. Se saattaa olla mahdollista että sanoituksia otetaan vastaan ainoastaan levy-yhtiöiltä.

   Minä luulen että Syksyn sävel on tarkoitettu enimmäkseen laulajille. Tosin sanoen mikäli joku laulaja olisi tehnyt kappaleen sinun kanssa niin hän pystyisi osallistumaan kilpailuun. Ennen Syksyn sävel oli avoin mutta se muuttui vuosien saatossa kutsuvierasvetoiseksi ja viimeksi kilpailu oli viime vuonna.

   Sen lisäksi Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailussa oli yhden kerran mukana Lauri Tähkä.

   Tietenkin se on totta että monet kilpailuista ovat kutsuvieraskilpailuja mutta löytyy myös kaikille avoimia kilpailuja, esimerkiksi Somero Soikoon.

   Poista