perjantai 27. marraskuuta 2015

Etsitään laulajaa! (Turku ja lähialueet)

Jos tunnet hyvän laulajan, vinkkaa tästä tilaisuudesta hänelle!

Oletko Turun seudulla vaikuttava laulajan alku tai kenties jo kokeneempi konkari? Tarvitsetko ryhtiä musaprojekteihisi? Olisiko hyvä jos tukenasi olisi joku joka potkisi sinua eteenpäin luovalla alalla?

Olisiko kova polte päästä tekemään LIVE-keikkoja?

Tarvitsetko ehkä apua omien biisien tekemisessä ja hiomisessa? Entä keikkaohjelmistojen koostamisessa, markkinoinnissa, julisteissa ja kotisivuissa? Kuka huolehtii artistibrändistäsi? Onko sellaista?

Olen Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon suorittanut Lauluntekijä. Parhaillaan viimeistelen kulttuurituotanto-opintojani Humanistisessa ammattikorkeakoulussa (suuntautumisalana Kulttuuri liiketoimintana).

Manageroin omaa artistirosteriani Turussa, kirjoitan lyriikoita ja teen biisejä yhteistyössä muiden lauluntekijöiden kanssa.

Etsin hyviä tulkitsijoita! Jos omaat hieman kunnianhimoa, osaat laulaa ja etenkin jos sinulla pysyy kitara, piano tai jokin muu säestysinstrumentti kädessä, saatat olla etsimäni henkilö!

Lähetä minulle sähköpostitse lyhyt esittely itsestäsi ja toiminnastasi musiikkialalla. Lupaan vastata jokaiseen tiedusteluun henkilökohtaisesti 24 tunnin kuluessa.

Jos löydämme yhteisen sävelen ja pääsemme sopimukseen, tulen tekemään kaikkeni sen eteen, että lyöt itsesi läpi. Täältä löydät yhteystietoni >>>

PS: Pistäkää viestiä eteenpäin jos tunnette sopivia ehdokkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti